Waarom EvenBatterijtjesOplaadWeekend?

We leven in een hectische maatschappij. Een hectisch leven is dus eerder normaal dan uitzonderlijk.
Even onze batterijen opladen zou veel meer in ons dagelijks leven moeten voorkomen, maar hoe? Of wanneer?

Opladen

Toch is blijven gaan met té lege batterijtjes niet de ideale manier want dan loert het gevaar soms niet ver achter het hoekje en ben je eigenlijk niet meer ten volle productief of happy of ... Beter even je batterijen opladen, even ontsnappen van alles, even pauze om dan weer mooier te kunnen stralen!

Genieten

Op dit weekend staat genieten voorop, stilstaan bij, inzichten in het waarom onze batterijen leeg gaan, inzichten in jezelf, maar ook gewoon eens alles los laten, opladen, gewoon lachen, …
Er zijn ook 10 spreukstenen die we gaan verzamelen doorheen het weekend die jullie nadien mogen meenemen naar huis om af en toe eens terug te denken aan.

Luisterend oor

Ook 1-1 babbels zijn inplanbaar, ik weet hoe belangrijk een luisterend oor of meedenkend persoon kan zijn.

Cartoon dame met stress aan buro

Waar gaan we naar toe?

Het domein

Bij de knop ‘algemeen’ bovenaan kan u bij “foto’s en filmpjes” foto’s terugvinden van Relaxhoris, het domein waar het weekend doorgaat. Het vakantiedomein bestaat uit 40 kamers, een restaurant, een bar, een sporthal, een overdekt zwembad boven de bar, een sauna, een minigolfterrein, een beachvolleyplein, een petanqueplein, een groot schaakbord in de grote tuin, een tennisveld, een voetbalveld en een paviljoen. Ook de biljarttafel of vogelpiek in de bar ontbreken niet!

Het domein is gelegen te Xhoris, op een kleine 20 km van Durbuy en 30 km van Luik.
Bij een boeking krijgt u meer info over ligging, de mogelijkheid tot carpool onderling, enzoverder.

De kamers

Ik koos voor dit weekend allemaal 3-persoonskamers uit, voor de sfeer van dit weekend zal dit volgens mij perfect zijn!
Wil u liever alleen slapen, kan dit zeker maar het blijft een 2-persoonskamer. Ik moet hiervoor dan ook een toeslag van €100 euro vragen per weekend.

Er kunnen maximum 20 personen inschrijven voor dit weekend.

Wanneer gaat het weekend door?

Halfjaarlijks laten we EvenBatterijtjesOplaadWeekend doorgaan, hopelijk zo niet te lang wachten op...
(Indien het toch zo zou zijn, geef gerust een belletje, misschien kan er een extra mogelijkheid bedacht worden.)
In 2019 kozen we voor 29, 30, 31 maart en op 8, 9, 10 november.
We starten op vrijdagavond om 18u met een glaasje en een hapje. Bent u iets later, geen probleem, laat het gewoon even weten als u wil zodat ik er rekening mee kan houden. Het weekend duurt tot zondagavond 17u of iets langer als u nog iets wil drinken in de bar als afsluit.

Wat kost het weekend?

€320

Het weekend kost 320 euro per persoon.
EvenBatterijtjesOplaadWeekend is het duurste weekend van ons assortiment. De logische reden hiervoor is omdat er in dit weekend het meest extra’s aan bod komen, zo is er een zalige professionele massage inbegrepen in de prijs, komt Wiske langs om ons vrolijk te laten lachen, gaan we ontspannen met paarden, enzoverder.

In de prijs is uiteraard ook uw kamer en uw eten all-in voorzien. Zo kunnen we elke morgen genieten van een heerlijk ontbijtbuffet, een lunch en een diner. De basisdranken en tussendoortjes zijn ook inbegrepen. Wil u een speciaal drankje drinken of iets van de barkaart bestellen, kan u dit op eigen kosten.

logo atweekend