Waarom Mama'sDeserveABreak@Weekend?

Niet zomaar maar verdiend!

Als mama klopt je hart voor je kinderen. Alles doen we voor hen. Zo nemen we er elke dag met plezier 100 dingetjes bij om hen gelukkig te maken. Al weten we soms niet waar eerst te springen met zowel onze job als ons huishouden als ...
Daarom vind ik dat mama's echt wel een break verdienen. Een weekendje weg, een weekendje niets doen, een weekendje genieten !!

Beslis het moment zelf

Dit weekend staat 'niets moeten' centraal. Als mama moeten we heel veel, nu moeten we eens Niets. Het weekend is dan ook, op eetmomenten of vrije momenten na, gevuld met keuzeblokken. Per keuzeblok zijn er meer dan 15 keuzes die altijd inplanbaar zijn zoals even niets doen, genieten van het domein, een sauna'tje, plonzen in het zwembad, een boswandeling, ...
Bij elke keuzeblok is er minstens één extra keuze van het moment zoals hoofdmassage in duo's of paardrijden in Cheval de fer of op stap naar Luik of Durbuy of een film op groot scherm of ...
U zal zich niet vervelen, tenzij u dat wil natuurlijk! Dan kan én mag dat wel! :)

Cartoon mama met stress in de keuken

Waar gaan we naar toe?

Het domein

Bij de knop ‘algemeen’ bovenaan kan u bij “foto’s en filmpjes” foto’s terugvinden van Relaxhoris, het domein waar het weekend doorgaat. Het vakantiedomein bestaat uit 40 kamers, een restaurant, een bar, een sporthal, een overdekt zwembad boven de bar, een sauna, een minigolfterrein, een beachvolleyplein, een petanqueplein, een groot schaakbord in de grote tuin, een tennisveld, een voetbalveld en een paviljoen. Ook de biljarttafel of vogelpiek in de bar ontbreken niet!

Het domein is gelegen te Xhoris, op een kleine 20 km van Durbuy en 30 km van Luik.
Bij een boeking krijgt u meer info over ligging, de mogelijkheid tot carpool onderling, enzoverder.

De kamers

U kan kiezen uit verschillende kamers; voor 2 personen of 3 personen. Ik raad de kamers voor 3 personen aan want ik vind die zeer charmant.
Wil u liever alleen slapen, kan dit zeker maar het blijft een 2-persoonskamer. Ik moet hiervoor dan ook een toeslag van €100 euro vragen per weekend.

Wanneer gaat het weekend door?

Net na de 1-september-stress!

Iedere mama kent het, de stress voor de eerste schooldag van het jaar...
Daarom vond ik het midden van september een ideale datum om het Mama'sDeserveABreak@Weekend te laten doorgaan.
De kinderen hebben hun eerste weekjes op school achter de rug, mama ziet dat het goed is, dan is het aan de mama's!
Check dus vlug de agenda om te zien of het weekend van 13, 14 en 15 september 2019 nog vrij is om te komen genieten!

We starten op vrijdagavond om 18u met een glaasje en een hapje. Bent u iets later, geen probleem, laat het gewoon even weten als u wil zodat ik er rekening mee kan houden. Het weekend duurt tot zondagavond 17u of iets langer als u nog iets wil drinken in de bar als afsluit.

Wat kost het weekend?

€220

Het weekend kost 220 euro per persoon.
In deze prijs zijn zowel alle activiteiten, uw kamer als uw eten all-in voorzien voor het weekend. Zo kunnen we elke morgen genieten van een heerlijk ontbijtbuffet, een lunch en een diner.
De basisdranken en tussendoortjes zijn ook inbegrepen. Wil u een speciaal drankje drinken of iets van de barkaart bestellen, kan u dit op eigen kosten.

logo atweekend