Waarom MetOma&Opa@Weekend?

Wat is er fijner dan met uw kleinkind(eren) op weekend gaan? Hen zien ravotten, hen zien lachen, hen zien genieten en op de eerste rij mogen zitten om zo zelf te genieten en bewonderen. Ze worden zo snel groot...

Voor elk wat wils

We voorzien een ruime variatie aan activiteiten zodat er voor elk wat wils is. Zo hebben we keuzeactiviteiten waarin je zelf kan kiezen of je liever iets rustigs doet of liever iets ontspannends of liever iets actief. Maar ook samen pannenkoeken bakken én smullen, een heus knuffelberengevecht, kinderdisco met de oma's en opa's, ... zijn activiteiten die op de planning staan!
De activiteiten zijn vrijblijvend, is uw kleinkind wat moe en zou u bijvoorbeeld liever de avondactiviteit overslaan, geen probleem, u kiest zelf.
Het weekend is ook voorzien op verschillende leeftijden van de kleinkinderen. De ideale leeftijd van de kleinkinderen is van 3 jaar tot 12 jaar. Er is ook ontspantijd voorzien waarin wij met de kinderen apart gaan ravotten of knutselen.

Cartoon oma en opa met kleinkind

Waar gaan we naar toe?

Het domein

Bij de knop ‘algemeen’ bovenaan kan u bij “foto’s en filmpjes” foto’s terugvinden van Relaxhoris, het domein waar het weekend doorgaat. Het vakantiedomein bestaat uit 40 kamers, een restaurant, een bar, een sporthal, een overdekt zwembad boven de bar, een sauna, een minigolfterrein, een beachvolleyplein, een petanqueplein, een groot schaakbord in de grote tuin, een tennisveld, een voetbalveld en een paviljoen. Ook de biljarttafel of vogelpiek in de bar ontbreken niet!

Het domein is gelegen te Xhoris, op een kleine 20 km van Durbuy en 30 km van Luik.
Bij een boeking krijgt u meer info over ligging, de mogelijkheid tot carpool onderling, enzoverder.

De kamers

U kan kiezen uit verschillende kamers. Voor het Oma&Opa@Weekend heb ik alle meerpersoonskamers voorzien, dit kan een 3-persoonskamer zijn maar ook een 4-persoonskamer, 5-persoonskamer, ... tot 8 personen. Bent u dus oma en/of opa van 1 kleinkind of van 2 of van 3 of 4, allen welkom! Zolang de kleinkinderen in de auto passen, zorgen we dat het lukt! :-)

Wanneer gaat het weekend door?

Het weekend staat gepland op 11, 12 en 13 oktober 2019.

We starten op vrijdagavond om 18u met een hapje en een drankje in de grote tuin. Na de verwelkoming spelen wij een spel met de kinderen in de tuin zodat u op het gemak de valiezen naar de kamer kan brengen en uitpakken.
Het weekend duurt tot zondagavond 17u.

Wat kost het weekend?

€200 voor de oma's en opa's, €100 voor de kleinkinderen

Het weekend kost 200 euro per persoon voor de oma's en opa's en 100 euro per kind voor de kleinkinderen. Hierin zit uw verblijf, uw kamer en uw eten inbegrepen voor het volledige weekend. Zo kunnen we elke morgen genieten van een heerlijk ontbijtbuffet, een lunch en een diner. Op zaterdagavond staat er een barbecue gepland!

De basisdranken en tussendoortjes zijn ook inbegrepen. Wil u een speciaal drankje drinken of iets van de barkaart bestellen, kan u dit op eigen kosten.
Stel dat u met meer dan 4 personen op de kamer verblijft, krijgt u 10% korting.
U mag uiteraard ook gratis gebruik maken van alle faciliteiten van het domein!

logo atweekend