Waarom Singles@Weekend?

Een weekendje plezier, een weekendje wég en dat met andere singles die weten wat het is om single te zijn.

20 Mannen - 20 Vrouwen

We komen samen met 20 mannen en 20 vrouwen om er een topweekend van te maken!
De klemtoon ligt niet op koppelen, eerder op ontmoeten, samen lachen en plezier maken. Bloeit er hier en daar iets moois, dan kunnen we dat uiteraard alleen toejuichen!

Gemaskerde Avond

De eerste avond starten we met een gemaskerde avond! Voor singles die misschien wat schrik hebben om de stap te zetten, is de stap zo iets kleiner. Het geeft ook een directe sfeer en zorgt voor wat mysterie, altijd spannend!
En het is ook fijn om op masker-zoektocht te gaan en zo uit te zien naar het weekendje die komen zal! (Stel dat u dit niet zo fijn vindt, geen probleem, geef een seintje en ik leg er eentje aan de kant voor u.)

Voor elk wat wils

Het weekend bevat heelwat activiteiten zoals doelwitschieten, een knotsgek spel, een surprise-activiteit, een bezoek aan de wereldberoemde markt in Luik maar ook keuzeactiviteiten waaruit je zelf kan kiezen wat je doet; eerder iets avontuurlijks, eerder iets sportief of misschien toch liever iets ontspannends?
Er is ook ruimte voor vrije tijd. Hebben jullie dan zin om van de vele faciliteiten van het domein te proeven, kan dat zeker. Breng dus zeker jullie zwemgerief mee!

Cartoon dansene singles met masker

Waar gaan we naar toe?

Het domein

Bij de knop ‘algemeen’ bovenaan kan u bij “foto’s en filmpjes” foto’s terugvinden van Relaxhoris, het domein waar het weekend doorgaat. Het vakantiedomein bestaat uit 40 kamers, een restaurant, een bar, een sporthal, een overdekt zwembad boven de bar, een sauna, een minigolfterrein, een beachvolleyplein, een petanqueplein, een groot schaakbord in de grote tuin, een tennisveld, een voetbalveld en een paviljoen. Ook de biljarttafel of vogelpiek in de bar ontbreken niet!

Het domein is gelegen te Xhoris, op een kleine 20 km van Durbuy en een 30 km van Luik.
Bij een boeking krijgt u meer info over ligging, de mogelijkheid tot carpool onderling, enzoverder.

De kamers

U kan kiezen uit verschillende kamers. We hebben 2-persoonskamers, 3-persoonskamers, 4-persoonskamers, 5-persoonskamers, tot 8 personen. Komt u dus met vriend(inn)en in groep of heb je graag gezelschap op de kamer, kies dan gerust voor onze meerpersoonskamers. Boven de 4 personen, krijgt u 10% extra korting.
Wil u liever alleen slapen, kan dit zeker maar het blijft een 2-persoonskamer. Ik moet hiervoor dan ook een toeslag van €100 euro vragen per weekend.

Wanneer gaat het weekend door?

Singles@Weekend 30 - 40 jaar

Het weekend voor de singles tussen 30 en 40 jaar gaat door op 3 verschillende data namelijk;
1, 2, 3 februari 2019
21, 22, 23 juni 2019
of 22, 23, 24 november 2019.
We starten op vrijdagavond met onze gemaskerde avond om 18u30 met een glaasje en een hapje. Bent u iets later, geen probleem, laat het gewoon even weten als u wil zodat ik er rekening mee kan houden.
Het weekend duurt tot zondagavond 17u of iets langer als u nog iets wil drinken in de bar als afsluit.

Singles@Weekend 40 - 50 jaar

Het weekend voor de singles tussen 40 en 50 jaar gaat door op 2 verschillende data namelijk;
10, 11, 12 mei 2019
6, 7 , 8 december 2019
We starten ook om 18u30 op vrijdagavond tot 17u op zondagavond zoals voor de singles 30 tot 40 jaar.

Bent u 41 en wil u liever nog aansluiten bij het weekend voor 30-40 jaar of omgekeerd, u bent 39 maar u zou liever meegaan met onze groep van 40-50, dan mag u dat zeker onderaan bij de boeking laten weten. Ik doe mijn best voor u!

Wat kost het weekend?

€250

Het weekend kost 250 euro per persoon.
In deze prijs zijn zowel alle activiteiten, uw kamer als uw eten all-in voorzien voor het weekend. Zo kunnen we elke morgen genieten van een heerlijk ontbijtbuffet, een lunch en een diner. In de zomermaanden staat op zaterdagavond een barbecue gepland!
De basisdranken en tussendoortjes zijn ook inbegrepen. Wil u een speciaal drankje drinken of iets van de barkaart bestellen, kan u dit op eigen kosten.

logo atweekend