Info@Weekend


Wie ben ik?

Mijn naam is Hanne Cauwelier, 33, mama van twee pracht van zonen!

Als ik mezelf zou moeten omschrijven, dan springen 'duizendpootje, lachebekje, spontaan, sociaal, energiek, enthousiast, vol ideeën, ...' me als eerste binnen.
Na 11 jaar in het onderwijs als juf, zorgcoördinator of de laatste jaren als ondersteuner, was ik toe aan een nieuwe uitdaging, een sprong in het diepe, zo voelen we dat we leven !

Maar wat wou ik gaan doen? Ik wist zeker dat ik iets voor de maatschappij wou gaan doen, ik ben altijd de eerste om anderen te helpen dus mijn richting was al gezet.
Ik hou ook van mensen samenbrengen.
Al snel had ik veel leuke ideeën in gedachten waar ik misschien wel iets mee kon doen. @Weekend kreeg in mijn hoofd stilaan vorm.

afbeelding Hanne

Logo @weekend

Wat biedt @weekend?

@Weekend biedt kwalitatieve georganiseerde weekendjes voor verschillende doelgroepen waarin je eens lekker niets moet doen! Wij zorgen voor alles! Omdat dit pas de opstart is, bied ik voorlopig weekendjes voor 4 doelgroepen.
In de toekomst komen er dan hopelijk nog vele bij! Ik koos er 4 uit volgens buikgevoel.

De eerste doelgroep was voor mij 'evenbatterijtjesoplaadweekend'. We leven in zo'n hectische, prestatiegerichte maatschappij waar we vergeten stil te staan bij ... Veel burn-outs, veel mensen die hun batterijtjes eventjes zouden moeten kunnen opladen maar waar en hoe? En niet alleen opladen maar ook inzichten proberen mee te geven om er sterker uit te komen en terug te kunnen stralen.

Maar eigenlijk zou het niet zo ver mogen komen, we vergeten soms dat we wel eens een break verdienen.
Als ik denk aan mijn mama-zijn, dan is dat een fulltime job bovenop mijn fulltime job. Mama's zijn dus de tweede groep die bij @Weekend van een break mogen komen genieten!
Papa's, niet getreurd, voor jullie organiseer ik volgend jaar ook een weekend al is het geen breakweekend maar een Vader&Zoon@Kampeerweekend. Ook fijn hé!?

Op de derde plaats staan de oma's en opa's die er met hun kleinkinderen eens samen op uit willen. Een mooie mix van activiteiten en ook eens rust waarin prachtige herinneringen maken, hun band nog sterker maken, als genieten van het samen bezig zijn centraal staan. Ik zie er al zo naar uit!

En mijn laatste groep is denk ik mijn grootste groep namelijk singles!
Elke avond of toch de meeste avonden alleen zitten, veel koppels in de vriendengroep waardoor het niet altijd gemakkelijk is, het mag eens anders! Daarom, een fijn weekend onder lotgenoten!
Ik koos hier voorlopig ook voor twee leeftijdsgroepen, 30-40 jaar en 40-50 jaar. +50 staat gepland voor volgend jaar en wie weet komen er nog wel bij!


Hoe ziet zo'n weekend er dan uit?

Elk weekend start om 18u op vrijdagavond en stopt rond 17u op zondagavond. Komt u iets later omdat u moet werken, is dat zeker geen probleem. Laat het gewoon even weten.

U hoeft aan niets te denken, gewoon genieten van wat het weekend brengt. Het weekend zit vol vrijblijvende activiteiten waar plezier en lachen voorop staat.
Afhankelijk van het weekend variëren de activiteiten maar ik zorg voor een mooi evenwicht tussen activiteiten en ontspanning. Bij Aanbod - Weekendjes kan u meer info vinden. Toch geef ik de volledige inhoud van de weekendjes nog niet prijs zodat ik er nog wat spanning in hou. Daarvoor zal u moeten boeken en het komen meemaken!

De kostprijs van het weekend hangt af van verschillende factoren, die zijn per weekend bepaald. De weekends zijn all-in behalve de dranken aan de bar ’s avonds na het einde van de activiteiten. Al de rest is all-in; uw verblijf, uw kamer, ontbijtbuffet, lunch, avonddiner en alle activiteiten die georganiseerd worden tijdens het weekend.
Er zijn ook leuke faciliteiten op het domein zoals sauna, zwembad, minigolf, ... waar u gratis gebruik kan van maken.


Na elk weekendje bij @Weekend krijgt u extra kortingen!

Bent u gekomen op weekend, dan krijg je voor het volgende weekend 5% korting. Kom je dan nog eens op weekend bij @Weekend, krijg je 10% korting, kom je dan nog eens op weekend bij @Weekend, krijg je 15% korting, kom je dan nog eens op weekend bij @Weekend, krijg je 20% korting, enzo verder en verder tot maar liefst 50% korting!
Daarna staat de teller weer op 0 en kan je weer opnieuw opbouwen. Als je dan aan -50% zou komen, tover ik je -50% om in -100% en kom je dat weekend gratis genieten !!


logo atweekend