Doe een weekend cadeau!


Hebt u een goede vriend of vriendin die nog single is en wel een @Weekendje zou verdienen? Wie weet is zijn of haar verjaardag wel binnenkort? Dan is een waardebon uit de vriendengroep voor een Singles@Weekend een origineel cadeau om te geven!

Zijn uw ouders ook prachtige grootouders voor uw kinderen? Verdienen ze misschien wel een weekendje cadeau van hun kinderen of kleinkinderen samen?
Als kers op de taart, krijgt u een weekendje ontspannen erbovenop want de kindjes zijn op weekend! Hehe :)

Hebt u een vriend of vriendin waarvan je diep vanbinnen weet dat hij deugd zou hebben om even de batterijtjes op te laden? U hoeft daarom niet het volledige weekend cadeau te doen maar een stukje kan al een hart onder de riem steken om de stap te zetten om even te mogen denken aan zichzelf.

Verdient uw vrouwtje of mama het om eens in de bloemen gezet te worden voor alles wat ze doet? Geen mooier cadeau dan een weekendje ontspannen en lekker zelf te mogen invullen!

...

Stuur een mailtje naar atweekend@hotmail.com met welk weekend u graag cadeau wil geven en aan wie.
Graag de namen zoals u wil dat ze op de waardebon geschreven worden.
U mag ook een persoonlijk zinnetje bij schrijven voor bij hun waardebon, dan zorg ik dat ze die als eerste zien!

afbeelding waardebon

Ook voor u cadeautjes elke keer u komt!


Bent u gekomen op weekend, dan krijg je voor het volgende weekend 5% korting. Kom je dan nog eens op weekend bij @Weekend, krijg je 10% korting, kom je dan nog eens op weekend bij @Weekend, krijg je 15% korting, kom je dan nog eens op weekend bij @Weekend, krijg je 20% korting, enzo verder en verder tot maar liefst 50% korting! Daarna staat de teller weer op 0 en kan je weer opnieuw opbouwen. Als je dan aan -50% zou komen, tover ik je -50% om in -100% en kom je dat weekend gratis genieten !!

logo atweekend